<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d11382979\x26blogName\x3dMazl\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dBLUE\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://mazl.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3dnl_NL\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://mazl.blogspot.com/\x26vt\x3d1774602635423030890', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>
          Mazl
WEPLOCH: STOER, LEEST PRETTIG    
Mazl ©2005-2012

Knopjes

Home





Get Firefox!





Browse Happy logo





Google PageRank Checker Tool

Notepad rules

Bass



kostenloser Counter


Translation




Zoeken in dit log



woensdag, juli 27, 2005

  Land van Ooit
Nadat diverse mensen ons al voor waren gegaan met een pretparkbezoek, waren wij vandaag dus maar eens naar het Land van Ooit, in het altijd zonnige Brabant. Op de heenweg hadden we regen, op de terugweg hadden we regen, maar in het Land van Ooit was het droog.
Het is een interactief pretpark in middeleeuwse stijl, met ridders en luie lakeien, paarden en zwanen, springkussens en waterpret, doolhoven en leuke toiletten.
Maar het indrukwekkendst vond ik toch wel een indianenshow:
Deze zomer kun je in Het Land van Ooit een Totonaak zien dansen op dertig meter hoogte tijdens een spectaculaire en traditionele show van de Totonaken. Tijdens deze show wordt de wereldberoemde ?Danza del Sol? (zonnedans) uitgevoerd op en rond een dertig meter hoge paal! Gekleed in hun traditionele tenues en begeleid door een groep Azteekse dansers klimmen vijf Totonaken naar de top van een dertig meter hoge paal. Vier mannen wikkelen een touw om hun middel en laten zich op het ritme van fluiten en trommels van dertig meter hoogte naar beneden 'vliegen'. Posted by Picasa

6 Reacties:

Op 27/7/05 22:07 zei Anonymous Anoniem ...

Ziet er leuk uit. En heb je de ooitgroet nu helemaal onder de knie? :-) Wel boffen met het weer hoor. Hier heeft het meer dan een halve dag geregend!

 
Op 28/7/05 21:57 zei Anonymous Anoniem ...

Tja...in Brabant is het weer mooi...dat zie je maar weer! Een dagje op een verjaardag en mooi weer...dagje later het giet weer overal. En nu weer boffen met het Land van Ooit.
Hopelijk hebben je kids ook zo genoten zoals jij deed!

 
Op 31/7/05 23:24 zei Blogger Mazl ...

Gezellig Jet, dat je hier ook af en toe komt buurten :)
Enne, ja de kindjes vonden het ook leuk :D

 
Op 3/8/05 18:32 zei Anonymous Anoniem ...

Ik lees alles wel hoor Mazl. Soms een paar dagen later...maar het wordt gelezen!

 
Op 4/8/05 00:50 zei Blogger Mazl ...

@arjette: Nu alleen nog een eigen weblog :D

 
Op 23/4/15 09:49 zei Blogger ik ...

Beste mazl de foto bij de toiletten kan zomaar mijn schoonmoeder zijn kun je me vertellen waar je deze vandaan hebt en hoe oud de foto is?

 

Een reactie posten

<< Home

Over mijzelf


Naam:
Mazl
Locatie:
Almere, Netherlands
Email:
mazl66@gmail.com
Ik ben:
man, dertiger, vader, muziek, internet, humor, ondernemer en steenbok bovendien
Mijn profiel



Laatste reacties


Flickr

www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from Mazl. Make your own badge here.